RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Verlaten auto met lachgas in de kofferbak brandt helemaal uit

APELDOORN - Een ooit witte Seat brandde in de nacht van zaterdag op zondag helemaal uit. De wagen stond geparkeerd bij een flat aan de Pythagorasstraat in Apeldoorn. In de kofferbak vond de brandweer een fles met lachgas.

Het incident gebeurde rond 1:00 uur 's nachts. De brandweer was er snel bij, maar kon weinig meer doen om de auto te redden. Een ernaast geparkeerde auto raakte licht beschadigd, door snel handelen van de brandweerlieden. 

Al maanden onbeheerd

Volgens buurtbewoners stond de Seat al maanden onbeheerd op de parkeerplaats. Zij zouden met de gemeente in gesprek zijn om de auto af te laten slepen. In de kofferbak lag een fles met lachgas, die er nog uit kon worden gehaald. De politie onderzoekt de zaak; brandstichting lijkt aannemelijk. 

Fotograaf Pim Velthuizen, die erbij was, weet dat een jaar geleden in oktober een BMW uitbrandde op dezelfde parkeerplaats. En ook die auto was al geruime tijd aan zijn lot overgelaten. 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn