RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Verkoop vergunningen Kleedjesmarkt op zaterdag 8 april

De verkoop van de vergunningen voor kleedjesmarkt gaat weer van start. De vergunningen kun je kopen op zaterdag 8 april vanaf 09.00 uur tot 12.00 uur in het ACEC-gebouw aan de Roggestraat 40.

Een vergunning €10,- euro kost en dat kan je contant en met de pin betalen. Vooraf reserveren is niet mogelijk en je kunt geen specifieke plek reserveren voor je kleedje. Er wordt een efficiënte opzet gemaakt, dus koffie en thee voor de wachtenden hoort daar ook bij.

De locaties voor de kleedjesmarkt zijn in verschillende straten: Vosselmanstraat, Roggestraat, Paslaan, Winkelcentrum De Oranjerie, Van der Houven van Oordtlaan, Beekpark en Oranjepark.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn