RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Verdenking vrouwenhandel Apeldoorn en Amsterdam

APELDOORN - Een 27-jarige man en een 38-jarige vrouw uit Amsterdam die vrijdag in Amsterdam zijn opgepakt voor illegale tewerkstelling van Zuid-Amerikaanse vrouwen in de prostitutie, opereerden eerst vanuit een woning en hotels in Apeldoorn.

Dat schrijft de Koninklijke Marechaussee (KMAR). De twee zijn opgepakt na onderzoek door het Openbaar Ministerie Oost-Nederland en een rechercheteam van de Koninklijke Marechaussee op Schiphol, dat onderzoek doet naar mensensmokkel en mensenhandel. De woordvoerder spreekt van een 'grote operatie'. 

De vrouwen die tewerkgesteld zouden zijn hadden geen verblijfsdocumenten of werkvergunning en zouden worden uitgebuit. De woning van het tweetal in Amsterdam is onderzocht, net als een andere Amsterdamse woning, waar zij een aantal Zuid-Amerikaanse vrouwen huisvestten.

De verdachten zitten vast en worden maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Arnhem. De Koninklijke Marechaussee doet verder onderzoek.
 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn