RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Veluws College Walterbosch wint wederom beste muziekvideoclip van Nederland

,,Het was weer een feestje’’ zegt filmdocent Lukas Evers. De groep met ruim 40 leerlingen die genomineerd waren voor het NFFS met docenten naar Lelystad. In Lelystad vond de 18e editie plaats van het jaarlijks evenement waarbij jonge filmmakers prijzen kunnen winnen voor hun zelfgemaakte films.

In het Agora theater werd het evenement feestelijk geopend met een drumfanfare en een toespraak van de algemene directeur van NFFS Dorée de Kruijk. Hierna namen de leerlingen deel aan verschillende workshops en onderzoeken waarbij ze meer informatie en tips en tricks kregen over het maken van films/beeldmateriaal en audio. Ook werden alle gemaakte films besproken door specialisten en kregen de leerlingen een terugkoppeling van hen. Na alle workshops en  onderzoeken begon het gala. De rode loper was uitgerold, de leerlingen waren omgekleed en klaar om foto’s te maken op de rode loper.

In de grote zaal van het Agora werden de prijzen uitgereikt. Tot grote verrassing mochten leerlingen van het Veluws College Walterbosch Rafäel en Elisheva dit mede-presenteren. Voor alle 10 de categorieën werden er 3 prijzen weggeven. Veluws College Walterbosch heeft meerdere prijzen binnen gehaald. Ze hebben de 2e prijs gewonnen voor de muziekvideo bovenbouw, fictie bovenbouw, online publieksprijs en het online filmfestival. Daarnaast heeft een groepje de eer te mogen jureren bij het Filem’on Filmfestival in Brussel.

 Vanaf 6 oktober kan er op hem gestemd worden via https://filmeducatie.nl/filmleraarvanhetjaar.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn