RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Veluws College Walterbosch pakt 3e prijs op Grieks filmfestival!

APELDOORN - Twee leerlingen van Veluws College Walterbosch, Miranda Kempenaar en Ilse van der Kroft, en docent Lukas Evers hebben afgelopen week in Griekenland deelgenomen aan het Olympia Filmfestival voor jeugdfilms in het parallel-festival Camera Zizanio. Hun film “Xanny” die ze samen hebben gemaakt met Roos Veeneman, Finn Tanis en Nadja Koenders heeft de 3e prijs behaald en is daarmee de 3e beste jongerenfilm van Europa!

Op Veluws College Walterbosch hebben de leerlingen tijdens hun vak “Kunst & Media” de tijd gehad om deze film te realiseren. In deze film hebben de leerlingen van Veluws College Walterbosch een eigen interpretatie gegeven aan het nummer “Xanny” van Billie Eilish waarbij ze het verhaal, het spel, de choreografie en de montage zelf hebben uitgevoerd.

De leerlingen kijken terug op een fantastisch week waarin ze veel geleerd hebben en veel internationale contacten hebben opgedaan.

Geïnteresseerden kunnen de film “Xanny” bekijken op YouTube. Binnenkort verschijnt de vlog van Miranda Kempenaar over dit Griekse avontuur op de website van Veluws College Walterbosch: veluwscollege.nl/walterbosch 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn