RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Veluws College Cortenbosch rent Roparun

APELDOORN - Tijdens het pinksterweekend (9 en 10 juni) gaat een team van ongeveer 30 Cortenbosch personeelsleden als team 362 meedoen aan de, voor het eerst te houden, halve Roparun van Almelo naar Rotterdam.

Tijdens het pinksterweekend (9 en 10 juni) gaat een team van ongeveer 30 Cortenbosch personeelsleden als team 362 meedoen aan de, voor het eerst te houden, halve Roparun van Almelo naar Rotterdam.
De halve Roparun is een estafetteloop van ruim 250 kilometer van Almelo naar Rotterdam. Doel is geld inzamelen ten behoeve van families die met kanker, inmiddels volksziekte nummer 1, te maken hebben.

Cortenbosch in actie
Op 22 maart aanstaande wordt een mini-Roparun gehouden voor en met leerlingen! Dit is een sponsorloop.

Steun Team VC Cortenbosch!
Via de website van Roparun kan aan het hele team of aan individuele teamleden gedoneerd worden, want naast alle groepsactiviteiten spannen ook individuele personeelsleden zich in met creatieve en spannende  acties.



Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn