RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vanmiddag in de Matinee: Open dag Apeldoornse Popschool

APELDOORN – Vanmiddag in de Matinee hebben we contact met werkbedrijf Lucrato, Stimenz Jongerenwerk en vertelt Nanda Roep over haar nieuwe boek. Ook wordt er aandacht besteed aan de open dag van de Apeldoornse Popschool.

De Apeldoornse Popschool opent haar deuren komende zaterdag 5 september. Er is dan gelegenheid om kennis te maken met de docenten en hun werkwijze, maar ook is er de mogelijkheid om gratis proeflessen te volgen. Iedereen is welkom vanaf 14:00 tot 17:00 uur.

Meer informatie over de open dag? Luister dan vanaf 14:00 uur naar De Matinee op Radio Apeldoorn of luister het de volgende dag terug vanaf 08:00 uur op onze website.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn