RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Van Noort adviseert over coalitie; Bijleveld volgt hem op

 In maart hebben we gestemd op de Provinciale Staten en de Waterschappen in Gelderland. Na  gesprekken tussen alle fractieleiders is het duidelijk: er moet een meerderheidscoalitie komen van minimaal 30 zetels. En volgens verkenner Gert Jan van Noort vormen BBB, VVD en CDA daarvoor de basis. Samen hebben die partijen 24 zetels.

 

Van Noort adviseert de 3 partijen om als eerste met elkaar in overleg te gaan. Maar het kan niet blijven bij deze drie partijen, want er moeten nog meer partijen bij. De verkenner raadt de partijen aan om te gaan praten met SGP, ChristenUnie, JA21 en PvdA.

Met instemming van CDA en VVD wordt Ank Bijleveld, een ervaren politica en bestuurder, aangesteld als tweede verkenner. De ogen zijn gericht op Bijleveld en haar politieke bewegingen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn