RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vaccinatie- en testlocatie Apeldoorn-Noord gaat verhuizen

De vaste vaccinatie- en testlocatie van GGD Noord- en Oost-Gelderland in Apeldoorn, in de tent aan de Laan van het Omniversum, krijgt een nieuw onderkomen aan het Zwitsalterrein.

De locatie aan de Laan van het Omniversum zat daar sinds april 2021. Eerst als testlocatie en later ook als vaccinatieplek. Sinds een tijdje is dit de enige locatie in Apeldoorn, maar ook van de omgeving, waar je terechtkunt. Naast Apeldoorn zitten er in Noord- en Oost-Gelderland nog testlocaties in Doetinchem, Groenlo en Harderwijk. 

In verband met de verhuizing wordt er op maandag 27 en dinsdag 28 juni niet gevaccineerd in Apeldoorn. Vanaf woensdag 29 juni worden alle coronavaccinaties hervat op de nieuwe locatie aan de Vlijtseweg.

Openingstijden vaccineren: maandag, woensdag, donderdag en zaterdag tussen 8.00 uur en 19.30 uur.

Testen

Tijdens de verhuisperiode gaat het testen in Apeldoorn gewoon door. Tot en met dinsdag 28 juni aan de Laan van het Omniversum en vanaf woensdag 29 juni aan de Vlijtseweg.

Openingstijden testen: van maandag tot en met zondag tussen 8.30 uur en 16.00 uur. De vrije inloop stopt na 15.30 uur.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn