RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Urban Apeldoorn opent vernieuwde locatie

Het culinaire concept Urban, te vinden op de FSG campus aan de Laan van Westenenk, opent op donderdag 14 september de deuren van een volledig vernieuwde locatie. Aanleiding voor de vernieuwing is de groei van het bedrijf in de afgelopen jaren.

,,Zowel naar de cateringservice, het grand café als de vergaderzalen hebben we ongekend veel vraag ontvangen”, laat eigenaresse Chantal de Haan weten. Naast catering, verzorgt Urban nu ook de combinatie van catering met events. Het Grand Café heeft een compleet nieuw jasje gekregen. Daarnaast opent het bedrijf de buitenlocatie Urban LakeSide, waar gelegenheid is om ongedwongen te loungen op het terras.

Op zakelijk vlak zijn er veel mogelijkheden, waaronder vergaderlocaties, lunch-, diner- en borrelmogelijkheden en personeelsuitjes. Zowel op de locatie van Urban als op de eigen locatie.

De grote opening

Op donderdag 14 september presenteert Urban de geheel vernieuwde locatie en het bijbehorende concept. Dit is besloten en enkel op uitnodiging toegankelijk, maar er kan daarna volop gebruik worden gemaakt van alle faciliteiten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn