RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Uitslaande brand verwoest appartement, flatgebouw deels ontruimd

APELDOORN - Een appartement aan de Anklaarseweg in Apeldoorn is in de nacht van zaterdag op zondag uitgebrand. uit voorzorg werd een deel van het flatgebouw ontruimd. Daarbij moesten meerdere deuren worden geforceerd, omdat bewoners niet opendeden.

Update: Onderzoek in appartement Apeldoorn na verwoestende brand

De brand ontstond rond 01.00 uur op de derde etage. Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen al aan de voor- en achterkant uit de woning. Er was toen nog niet duidelijk of er mensen binnen waren. Dat bleek uiteindelijk niet het geval. De brandweer had het vuur na een klein uur geblust.

Bekijk de beelden. De tekst gaat eronder verder.

Hoofdwond

Volgens een correspondent ter plaatse werd de bewoner aan de overkant van de straat aangetroffen. Hij had een hoofdwond en zou onder invloed zijn geweest. De politie heeft hem meegenomen naar het bureau.

Van zijn appartement is niet veel meer over. Omdat er behoorlijk wat rook was, moesten de omliggende woningen eerst geventileerd worden voordat de bewoners - zo'n 20 man - weer terug konden.

Onderzoek moet uitwijzen hoe het vuur is ontstaan. Het appartement is dicht getimmerd. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn