RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Uitreiking SAM Restauratie Publieksprijs 2019

APELDOORN - Wethouder D.H. Cziesso zal vanavond tijdens de ceremoniële bijeenkomst de winnaars bekend maken van de SAM Restauratie Publieksprijs 2019 en de prijsuitreiking doen. De winnaar krijgt uit handen van de wethouder een oorkonde en een sculptuur.

Met deze prijs wil de Stichting Apeldoornse Monumenten authentiek cultureel erfgoed onder de aandacht brengen en eigenaren van dergelijke panden belonen voor de wijze waarop zij hun pand koesteren.

Tot 1 juni konden naast karakteristieke of beeldbepalende panden ook bedrijfspanden en openbare gebouwen voorgedragen worden om mee te dingen naar deze prijs. De SAM heeft aansluitend met de hulp van een (bouw)technische jury een uiteindelijke lijst samengesteld met daarop tien genomineerden.

Na afloop van een busrit op 28 september kon de jury op de genomineerde percelen hun stem uitbrengen op de volgens hen best gerestaureerde drie percelen.

Plaats: Grote Zaal van Villa Marialust, Verzetsstrijderspark 10, 7316CM Apeldoorn

Aanvang: 20:00

RTV Apeldoorn besteedt in de dinsdagavond TV-uitzending aandacht aan dit onderwerp.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn