• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Uitreiking €100.000,- bij De Rabo ClubSupportavond

APELDOORN – De Rabo ClubSupportavond. DE avond waar het bedrag van €100.000,- wordt verdeeld onder de deelnemende verenigingen en stichtingen. Van 27 september t/m 11 oktober konden leden van Rabobank Apeldoorn en omgeving stemmen op hun favoriete club. De uitslag wordt woensdagavond 16 oktober bekend gemaakt.

De finaleavond, waar iedereen naar uitkijkt. Met speciale optredens van een aantal lokale verengingen. En natuurlijk de uitreiking van de geldbedragen aan de verenigingen/stichtingen, dit vindt plaats in de Rabobankzaal. Iedere club die kans maakt op een geldbedrag is uitgenodigd om te kijken hoe vaak er op hen is gestemd. Twee bestuursleden van elke club kunnen aanwezig zijn. De inloop is van 19.00 tot 19.30 en daarna twee uur lang een uitreikingsshow. Gevolgd door een feestelijke afsluiting, waarbij de winnende clubs extra aandacht krijgen.  

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00