RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Uitgestelde première Hazes-musical in Orpheus

 

Door de huidige coronasituatie werd de première van de onlangs gelanceerde Hazes-musical Hij Gelooft in Mij uitgesteld. Maar er is nu een nieuwe datum én een nieuwe locatie. De première staat nu gepland voor zondag 27 februari plaats in Theater Orpheus in Apeldoorn. Dat heeft producent Stage Entertainment laten weten.

Eigenlijk zou de première afgelopen week zijn in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dit kon niet doorgaan, omdat 3 van de 7 hoofdrolspelers corona bleken te hebben. De producent heeft nu dus besloten deze première alsnog te houden, maar dan in Apeldoorn.

De musical Hij Gelooft in Mij gaat over het leven van de in 2004 overleden volkszanger André Hazes senior, gespeeld door Martijn Fischer. De rol van zijn vrouw Rachel wordt vertolkt door Roosmarijn Luyten. De musical is in Orpheus te zien van 22 februari tot en met 6 maart. Er zijn nog kaarten

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn