RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Twente Plat komt naar Ugchelen

Twente heeft vele tradities. Van klootschieten tot kraamschudden, maar een van deze tradities is de tournee van Twente Plat. Al jarenlang komt dit Twentse cabaret elk seizoen met een nieuw programma. Twente Plat geeft een voorstelling geven in Dorpshuis Ugchelen op zaterdag 14 oktober. 

Het doel is om het publiek een leuke avond te geven en daar speelt de Twentse humor de hoofdrol. De aanvang is om 20.00 uur en Dorpshuis Ugchelen zit aan Boograadslaan 81. De kaarten zijn al in de voorverkoop gegaan en zijn te koop bij het Dorpshuis. Je kunt ook telefonisch reserveren dan bel je naar 074 – 38 41 718 en dan liggen de kaarten op de avond zelf bij de kassa voor je klaar.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn