RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tweede Editie Whisky Festival Apeldoorn: gemoedelijke sfeer en dubbel plezier

Station Royaal was onlangs weer de plek voor de whiskyliefhebbers om te genieten van een lekkere dram. Stichting Yourright Foundation hield die middag voor de tweede keer het Whisky Festival Apeldoorn. Naast organisatoren Nicole Schuijer en Branko Driessen, die een deel van hun uitgebreide privécollectie hadden meegenomen, waren er ook nog andere tafels waar bezoekers konden proeven.

De Cognacteek uit Apeldoorn had naast whisky's ook een tafel met cognac en armagnac ingericht, Stichting Dutch Whiskyteers vertegenwoordigden bijna alle Nederlandse whisky distilleries en Erwin stond met een verzameling Amerikaanse whisky's en bourbons. Hierdoor was het voor de 175 bezoekers mogelijk om te kiezen uit meer dan 500 verschillende dranken.

De opbrengst van dit festival komt ten goede aan het werk van Stichting Yourright Foundation. In oktober van dit jaar zal de renovatie van een basisschool gerealiseerd worden. Het Whisky Festival is door deze insteek niet alleen een festival dat door whiskyliefhebbers georganiseerd is voor whiskyliefhebbers, maar ook een middag waarbij elke dram op een mooie manier bijdraagt aan een goed doel. Door het succes van dit jaar zal het festival volgend jaar op zowel zaterdagavond als zondagmiddag gehouden worden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn