RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Top 2000 popquiz bij De Boerderij Beekbergen

De Boerderij Beekbergen houdt vrijdag 22 december een Top 2000 popquiz In samenwerking met For The Love Of Music. Deze quiz staat volledig in het teken van de NPO Radio 2 Top 2000 die op tweede Kerstdag van start gaat.

Tijdens de popquiz draait het om het raden van de artiest en titel, doormiddel van bewerkte geluidsfragmenten en beeldvragen. Bij de bewerkte fragmenten krijg je bijvoorbeeld intro’s, outro’s of versnelde fragmenten te horen. Bij de beeldvragen krijg je onder meer (foto)rebussen of stukjes tekst te zien. De quiz gaat van start om 20.30 uur en om 19.30 uur gaat de zaal open. Er zullen 3 rondes gespeeld worden en daarna worden de prijzen uitgereikt.

Deelnemen aan de quiz kan met een team van maximaal 6 personen, minder mag ook. De kosten hiervoor zijn 10 euro per team. inschrijven kan vooraf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de avond zelf in de zaal aan de Tullekensmolenweg 22 in Beekbergen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn