RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Toneelvereniging S.O.V.V. speelt 'De erfenis van Tante Bella'

Toneelvereniging S.O.V.V. uit Apeldoorn houdt op zaterdag 1 april een uitvoering in het Dorpshuis Ugchelens Belang. Het stuk dat ze gaan opvoeren heet: ‘De erfenis van Tante Bella’.

 Dit is een klucht geschreven door Henk Roede. De scenes spelen zich af in een winkelruimte. Er komen allerlei soorten klanten op bezoek met de daarbij behorende verwarringen. Nieuwsgierig? Kom dan op zaterdagavond 1 april naar Het Dorpshuis. De voorstelling begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. In de pauze is er een verloting.

Kaarten kun je voor € 7,50 kopen bij Primera Westra in Ugchelen en bij Dorpshuis Ugchelens Belang. Kaarten kun je ook bestellen per mail via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met hetzelfde toneelstuk staan ze op zaterdag 15 april in Jachtlust Twello. De zaal gaat open om 19.30 uur en de voorstelling start om 20.00 uur. De kaarten zijn te koop aan de zaal en kosten €7,50. Ook dan is er een verloting.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn