RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tijdens zomervakantie vrije toegang bij schaats- en skeelerclub DNIJ

De skeelerbaan van schaats- en skeelerclub DBIJ aan de Voorwaarts is in de zomervakantie op 3 trainingsavonden per week vrij toegangelijk. Je kunt dan komen skeeleren of inline kunstschaatsen.

Tijdens de 6 weken kun je vanaf maandag 10 juli tot en met vrijdag 18 augustus de skeelerbaan op. De dagen wanneer je er vrij toegankelijk de 400 meter lange skeelerbaan op kan zijn maandag, woensdag- en de vrijdagavond. Ook zijn er tijdens verbonden met op de maandag en woensdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur en op vrijdagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur.

Voorwaarden
Om te mogen skeeleren op de baan moet je je wel aan een aantal voorwaarden houden. Zo wordt er gevraagd om je eerst even te melden bij de baanbeheerder, die kun je herkennen aan het DNIJ hesje. Voor kinderen tot 13 jaar om samen met een volwassene te komen. Ook moet je je eigen skeelers meenemen en je bent verplicht een passende helm mee te nemen. Er wordt aangeraden om pols- en kniebescherming te gebruiken en het is nodig om naar de aanwijzing van de DNIJ trainers en het bestuur te luisteren.

Weersomstandigheden
Als het net geregend heeft of het regent dan is het beton te glad om veilig op te kunnen skeeleren. Op dat moment blijft de baan gesloten en zal er geskeelerd worden op het asfalt op de parkeerplaats bij de Intratuin.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn