RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tijdelijke wegafsluiting tussen Hoog Soeren en Hoog Buurlo in paasweekend

APELDOORN - De Pomphulweg en de Alverschotenseweg zijn van vrijdag 10 april (Goede Vrijdag) tot en met maandag 13 april (Tweede Paasdag) tussen 8.00 en 20.00 uur afgesloten voor alle rijdende verkeer, gemotoriseerd en niet gemotoriseerd.

Dat gebeurt op grond van een aanwijzingsbesluit, gebaseerd op de noodverordening van de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. Dit besluit is genomen om grote drukte van recreatief verkeer tegen te gaan, met het oog op de verspreiding van het coronavirus.

Wie dit weekend toch gebruik maakt van deze route tussen Hoog Soeren en Hoog Buurlo, loopt het risico op een boete van 399 euro. Ons advies is dus ook voor dit weekend, blijf gewoon thuis! Geniet van de paaszon in de tuin of op het balkon. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn