RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tijd voor Volleybal besteedt uitgebreid aandacht aan Supercup Heren volleybal in Omnisport

De Supercup Heren volleybal vindt zaterdag 17 december om 19.00 plaats in het Omnisport in Apeldoorn. De thuisspelende ploeg van Draisma Dynamo neemt het dan op tegen Samen Lycurgus uit Groningen. Op zondag zal Draisma Dynamo spelverdeler Joris Berkhout de wedstrijd nabeschouwen bij de volleybal talkshow Tijd voor Volleybal.

Tijdens diezelfde uitzending zal Willem Held, journalist van de Telegraaf en volleybaltrainer, de genomineerden voor de Ingrid Visser Awards bekend gaan maken. De Ingrid Visser Award is de jaarlijks terugkerende prijs voor de beste volleyballer, volleybalster en talent van Nederland. Deze worden gekozen door een vakjury en de lezers van volleybalkrant.nl

Tijd voor Volleybal is een talkshow waarin presentator Jeffrey Klok in gesprek gaat met bekende Nederlandse volleyballers over de competities en het laatste volleybal nieuws. Jeffrey Klok is oud-speler van Draisma Dynamo en tegenwoordig speler in het team van Samen Lycurgus uit Groningen. De talkshow wordt op zondag 18 december overdag opgenomen vanuit het Dynamo Café in het Omnisport en is dezelfde avond vanaf 21.00 uur te zien via het YouTube kanaal van Tijd voor Volleybal.

Het is ook mogelijk om als publiek aanwezig te zijn bij de opname, opgeven hiervoor kan via de website van Tijd voor Volleybal www.tijdvoorvolleybal.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn