RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tijd voor Avontuur – Girls Expedition bij Scouting PPD

Elke 2 seconden verdwijnt er een bos ter grootte van een voetbalveld, dat zijn 40.000 voetbalvelden vol bomen per dag. Dat roept actie op en daarom houdt Scoutinggroep PPD op zaterdag 11 november het evenement ‘Tijd voor Avontuur – Girls Expedition 2023’.

‘Tijd voor Avontuur’ is een actie van Scouting Nederland in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds, waarbij kinderen op actieve manier in actie komen voor het goede doel. Op zaterdag 11 november van 14.00 uur tot 16.00 uur bij Scouting PPD, kun je terecht voor ‘Tijd voor Avontuur’.

Activiteiten Apeldoorn

Op verschillende plaatsen in Nederland worden er evenementen georganiseerd met allerlei activiteiten. Zo ook in Apeldoorn, waar meisjes mee kunnen doen aan activiteiten zoals een mudrun, kampvuur maken, bijl-werpen, houtsnijden, cupcakes designen en verschillende workshops.

Punten verzamelen

Door mee te doen aan de activiteiten kunnen de meisjes punten verzamelen en geld verdienen voor de actie ‘biljoen bomen’. Wie de meeste punten weet op te halen, wordt de avonturier van Apeldoorn.

Aanmelden

Wil je meedoen aan ‘Tijd voor Avontuur’ en ben je tussen de 9 en 14 jaar? Meld je dan aan via www.scoutingppd.nl/tijd-voor-avontuur. Er zijn inschrijfkosten aan verbonden van 5 euro per persoon, waarbij de gehele opbrengst naar het Wereld Natuur Fonds gaat.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn