RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Tientallen airbags gestolen in Apeldoorn

APELDOORN - Bij een autobedrijf in Apeldoorn aan de Laan van de Dierenriem zijn tientallen auto’s opengebroken en daarvan de airbags gestolen. Dat meldt de politie.

De daders sloegen toe tussen afgelopen vrijdag 18.15 uur en zaterdagmorgen 8.30 uur. Bij alle auto’s hadden ze het voorzien op de airbags. De wagens stonden achter op het terrein. De daders kwamen ook via die zijde het terrein op.

Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit in Hoevelaken meldt dat diefstallen van onder meer airbags vaak plaatsvinden door georganiseerde criminele bendes. Ze verkopen de gestolen onderdelen via internet of illegale netwerken.

De politie zoekt contact met getuigen of mensen die iets gezien of gehoord hebben. 

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn