• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Theaterschool Tim Koldenhof Producties krijgt nieuwe naam

Tim Koldenhof Producties viert dit jaar haar 10-jarig jubileum. Het bedrijf bestaat uit de theaterschool en evenementenorganisatie en is gevestigd op het Zwitsalterrein. Eigenaren Tim Koldenhof en Joji Na kijken uit naar een volgende stap in hun samenwerking: „We willen nu graag een eigen identiteit geven aan beide bedrijven. Zo ontstaat er voor onze bedrijven meer ruimte voor ontwikkeling. Ik sta aan het roer van de evenementenorganisatie en Joji leidt de theaterschool’’, aldus Koldenhof. Dit houdt in dat er een nieuwe naam komt voor de theaterschool. De evenementenorganisatie staat inmiddels bekend onder de naam Tim Koldenhof Events.

Koldenhof en Na vieren het succes met een grote jubileumshow in Theater Orpheus op zondag 7 juli: „We halen alles uit de kast met een enorme show met 80 zangers, dansers en acteurs van onze vooropleiding en gastartiesten uit het vak. Het wordt een écht avondje uit vol zang, dans en theater.’’ Van musical tot pop en van Nederlandstalig tot soul en van ballet tot breakdance.’’ Tijdens de jubileumshow wordt ook de nieuwe naam van de theaterschool bekendgemaakt.

Tickets zijn vanaf 15 mei te bestellen via www.orpheus.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00