RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

The Partysquad naar Blue Light United Event

Slecht nieuws voor fans van Alain Clark. Hij stond gepland voor het nieuwe event, Blue Light United Event. Het event beleeft vandaag de eerste dag en Alain Clark zou op één van de avonden optreden. Maar er is ook goed nieuws, de organisatie heeft de mannen van The Partysquad geregeld als vervangers. 

De organisatie meldt dat ,,Alain Clark dit jaar niet in staat zal zijn om op te treden op BLUE, vanwege noodzakelijke aanpassingen aan het programma vanuit de organisatie. Alain Clark betreurt de omstandigheden en is vastbesloten dit optreden volgend jaar in te halen met een geweldige en memorabele show.'' Maar The Partysquad had dus nog een gaatje in de agenda: ,,Gelukkig is er een waardige vervanger gevonden in de vorm van de mannen van The Partysquad. Dit legendarische DJ-collectief zal de dansvloer in vuur en vlam. Bereid je voor op een onvergetelijke avond.''

Douwe Bob

Op de openingsdag, donderdag 23 mei, betreedt Douwe Bob het podium in het BLUE Village. De singer-songwriter brengt zijn met zijn unieke mix van lef en veelzijdigheid een fantastische show op de planken. Op dezelfde dag neemt de ultieme ABBA-tributeband, ABBA Gold Europe, het publiek mee op een reis door de tijd met een spectaculaire show vol tijdloze hits van de Zweedse supersterren om de eerste dag af te sluiten.

Op vrijdag speelt cabarettrio De Tunes in het BLUE Village. Getooid met accordeon, contrabas en gitaar/ukelele betreden zij het podium en binnen de kortste keren zorgen zij voor een onvergetelijke show. De Leuvense Los Callejeros nemen zaterdag 25 mei hun eigenzinnige sound mee naar Apeldoorn, waarin ze experimenteren met Afrolatingrooves, Etnic-folkmusic, reggaeskanks, jazz & rock invloeden, Balkanese zigeunerritmes en een tikkeltje Europese tranen. Zanger Niels Geusebroek, bekend van onder andere Take Your Time Girl, neemt met zijn krachtige stem en meeslepende teksten het publiek mee op een muzikale reis.

Blue Light United Event

Blue Light United Event (BLUE) wordt van 23 tot en met 25 mei gehouden in het Orderbos in Apeldoorn en is de nationale nalatenschap van de World Police & Fire Games, dat in 2022 in Rotterdam is georganiseerd. Dit internationale sportevenement voor medewerkers van politie, brandweer, douane en DJI was een groot succes. Om ontmoetingen tussen hulpverleners en burgers tot stand te blijven brengen, sportiviteit te stimuleren en respect te genereren is BLUE ontstaan. Tijdens BLUE worden meer dan 10 sporten georganiseerd en in het BLUE Village is een divers cultureel programma, geschikt voor zowel deelnemers als bezoekers in alle leeftijden. Naast een veelzijdig podiumprogramma zijn er leuke activiteiten in de Fun Zone, een infomarkt waar alle diensten vertegenwoordigd zijn en staan er foodtrucs.

Het BLUE Village is voor iedereen gratis toegankelijk.

Check hier ons nieuwsitem over het evenement.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn