RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Testloop Midwinter Marathon 2024

AV’34 houdt een testrun voor de Midwinter Marathon met ondersteuning van RunX Apeldoorn. Op zondag 21 januari 2024 is er de mogelijkheid om het parcours van de Midwinter Marathon te verkennen. De start is vanaf 09.00 uur (inloop is vanaf 08.30 uur) bij AV’34 in sportpark Ordebos.

De lopers van de Asselronde starten om 09.00 uur in 3 verschillende snelheidsgroepen. De 10 kilometer per uur, 11 kilometer per uur en 12 kilometer per uur. Daarna volgen om 09.30 uur de lopers van de Mini Marathon, zij gaan in 4 groepen. De 8 kilometer per uur, 9 kilometer per uur, 10 kilometer per uur en 11 kilometer per uur. De groep lopers van de Acht van Apeldoorn starten om 10.00 uur in 4 groepen. De langerzamer dan 8 kilometer per uur, 8 kilometer per uur, 9 kilometer per uur en 10 kilometer per uur.

De deelnemers van de Testrun lopen onder begeleiding van trainers van AV’34 / AV Veluwe. De maximale groepsgrootte per groep is 50 personen. Na afloop is er in het clubhuis van AV’34 koffie, thee en soep en dit laatste voor eigen rekening. Deelname aan de Testrun is gratis. De Midwinter Marathon is op vrijdag 2 februari, zaterdag 3 februari en zondag 4 februari.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn