RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Supermarkt Plus Koetsier verdubbelt opbrengst flessenactie De Ploeg

 De leerlingen van basisschool De Ploeg aan het Musketiersveld hebben de afgelopen weken lege statiegeldflessen ingezameld voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Meester René zette een enorme aanhanger in de hal van de school. De leerlingen gingen langs de deuren om statiegeldflessen op te halen. Binnen een week zat de aanhanger vol. Lisa, Tycho, Sem en Lina zijn tweeënhalf uur bezig geweest om de flessen in te leveren bij Plus koetsier.

Op de flessenbon stond het bedrag van €380,-. Plus was zo onder de indruk van de inspanningen van de kinderen, dat ze besloot om dit bedrag bijna te verdubbelen. In totaal gaat er €750,- naar de slachtoffers van de aardbevingen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn