RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Summerfair: zomers en zonnig

Het is wel eens anders geweest. Dan was de Asselsestraat tijdens de Summerfair in juni één lange straat vol met paraplu’s. Maar vandaag, zaterdag 29 juni, is dat absoluut niet het geval. De Summerfair is dit keer zoals de naam doet vermoeden: zomers en zonnig. En druk, want veel Apeldoorners trekken er op uit om even een kijkje te nemen bij het evenement.

Tijdens het jaarlijkse evenement zijn er kraampjes en ook is er straattheater, live muziek en kinderattracties. Winkeliers prijzen hun waar aan, kinderen vermaken zich in de draaimolen of op het springkussen. Van de Middelink tot aan het Leienplein kunnen bezoekers proeven en genieten van speciale aanbiedingen. Gratis toegang. Het evenement duurt nog tot 17.00 uur vanmiddag. Niet je auto midden op de Asselstraat zetten trouwens, want dan wordt ‘ie weggesleept. Zoals al eerder gebeurde vandaag…

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn