RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Street Art siert leegstand in binnenstad Apeldoorn

Tot en met september zijn diverse leegstaande panden in de Apeldoornse binnenstad voorzien van Street Art. Centrummanager Hella Soethof: ,,Zoals in iedere stad is er ook in onze binnenstad sprake van zichtbare leegstand. Wij zetten het echter in Apeldoorn graag om naar iets moois.”

Om het straatbeeld aantrekkelijker en verrassender te maken, hebben centrummanagement en de organisatie van het Apeldoornse Street Art Festival de handen ineengeslagen om leegstaande panden te voorzien van Street art. De werken zijn via een speciale streetart route te bezoeken. Het betreft kunstwerken met graffiti en tape-art van diverse kunstenaars. Tape art is een relatief onbekende Street art techniek en kenmerkend door rechte lijnen en fel kleurengebruik.

Meer informatie over de route en de kunstenaars is te vinden op apeldoorn-binnenstad.nl/streetart.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn