RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Straks ook Italiaans ijs op nieuwe locatie Mansion24

Mansion24, een beleveniswinkel in Apeldoorn die een mix van mannenmode, platenwinkel, kapper, horeca en evenementen biedt, kondigt een nieuwe uitbreiding aan. In samenwerking met Talamini, de Italiaanse ijssalon in Apeldoorn, zal Mansion24 vanaf 2025 ambachtelijk ijs verkopen op hun nieuwe locatie aan het Marktplein.

De samenwerking ontstond toen Robin Batens, eigenaar van Mansion24 en Fabio Bouwhuis eigenaar van onder andere Talamini Apeldoorn en Zutphen met elkaar in gesprek raakten. Beide partijen merkten al snel dat hun visies goed op elkaar aansloten.

Fabio Bouwhuis: ,,Na 8 jaar met veel plezier te hebben gewerkt op het Marktplein, was Talamini aanvankelijk van plan de vestiging te sluiten om zich op andere projecten te focussen. Door het contact met Robin kwam het idee tot leven om onze krachten te bundelen en ons ijs op dezelfde vertrouwde plek te blijven aanbieden, maar dan binnen het concept van Mansion24.”

Robin Batens benadrukt de toegevoegde waarde van deze samenwerking: ,,De integratie van Talamini-ijs sluit perfect aan bij onze filosofie om een onderscheidende en complete beleving te bieden. De komst van Talamini-ijs zal onze bezoekers een extra reden geven om naar Mansion24 te komen, of ze nu genieten van muziek, mode of simpelweg een heerlijk ijsje."

De nieuwe locatie van Mansion24 aan Marktplein 22 zal vanaf medio 2025 geopend zijn, waar het bekende Talamini-ijs in een vernieuwde setting te verkrijgen zal zijn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn