RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Station De Maten heeft eindelijk toilet

APELDOORN – Station De Maten beschikt sinds begin deze maand over een toilet. Niet eerder was er een toilet te vinden op dit station op het traject Apeldoorn-Zutphen. Alleen weet niet iedereen dat de plek bestaat. Het ontbreken van een toilet werd een aantal jaren extra actueel, omdat toen de toiletten uit de trein op dat traject verdwenen.

Moeilijk vindbaar

Begin oktober werd een einde gemaakt aan dit probleem; na station De Maten kregen ook de andere stations op het traject wc’s. Maar op het Apeldoornse station is niet direct helder wáár de sanitaire voorziening is.Het toilet is moeilijk vindbaar; er is geen verwijzing naar het toilet. Het toilet bevindt zich naast de trap en is 24 uur per dag geopend.

Op het bordje naast de wc staat dat het toegankelijk is voor gehandicapten en dat het ook dient als babyruimte. Volgens de woordvoerder mobiliteit en openbaar vervoer van de gemeente Apeldoorn wordt er verder geen officieel onthulmoment gepland.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn