RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

StadsOase: iedere zondag achter Gigant

De StadsOase is weer van start gegaan en tot 20 augustus is het Van Reekumplein en de steeg van de Gigant wekelijks geopend voor de Stadsoase. Op het festival is livemuziek, een silent disco en is er eten en drinken. De StadsOase is iedere zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur geopend en is gratis toegankelijk.

Iedere zondag zijn er 2 liveacts, de eerste om 15.00 uur en eentje om 17.30 uur. Op zondag 9 juli waren Marth en Ciao Lucifer te zien. De muziek van Marth heeft meerdere stijlen, dat kun je het beste omschrijven als Melodische-Electro-Beats. Indiepop-duo Ciao Luficer bestaat uit de middelbare-schoolvrienden Marnix Dorrestein een Willem Wits en als je naar de muziek luistert dan lijkt het vrolijke muziek, maar als je goed luistert dan hoor je hoe ze hun demonen in de liedjes hebben verwerkt.

Op andere zondagen staan er ook verschillende artiesten op het programma. Zo hoor je op 16 juli Kuenta en Chef Defect, 23 juli The Dirty Dimes en Shamzon, 30 juli Banda Matatu en Melle Jutte, 6 augustus Lo Poloko en Cosmis Crooner, 13 augustus Entoto Band en George and The Rams en als laatste op 20 augustus Acoustick en Scenic Route to Alaska. Op 13 augustus en op 20 augustus is er van 19.00 tot 22.00 uur de silent disco. Ook komen dj-collectief Technic Fabrique op 13 augustus en HouzeWarming op 20 augustus. Wil je meer weten over de StadsOase kijk dan op www.gigant.nl/nieuws/stadsoase/.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn