RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Stadsdichter Amsterdam in het Dyslexie-café Apeldoorn

APELDOORN – Gershwin Bonevacia komt op woensdagavond 3 april 2019 naar het Dyslexie-café Apeldoorn. Tijdens deze avond vertelt Gershwin over zijn eigen ervaringen met dyslexie en daagt hij de gasten uit met hem hierover in gesprek te gaan.

Gershwin Bonevacia is een jonge dichter, schrijver en filosoof. Hij is een veelgevraagd spreker over dyslexie en poëzie. Zoals hij zelf zegt: "Ik lees langzaam, draai woorden om en zie bepaalde woordassociaties die er eigenlijk niet staan. Ik interpreteer woorden en zinnen anders. Maar omdat ik dyslexie heb, gebruik ik vaak metaforen, synoniemen en herhalingen. Dat zijn eigenlijk de basisregels van poëzie."

Het Dyslexie Café is voor jongeren en volwassenen met dyslexie, voor ouders van kinderen met dyslexie, voor professionals en andere betrokkenen. De toegang is gratis.  

Kijk voor meer informatie op www.leerhulpmiddelen.nl  of op facebookpagina: https://www.facebook.com/DyslexieCafeApeldoorn/

Waar? Bij Alexis leerhulpmiddelen.nl aan de Ovenbouwershoek 6. De avond start om 19:30.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn