RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sta je dag en nacht klaar voor je moeder? Dan verdien je een kerstboom!

APELDOORN - Na het overlijden van haar vader steekt Ester veel tijd in de zorg voor haar moeder. Reden genoeg voor zus Patricia Miltenburg om Ester te bedanken met een kerstboom.

Hulp bij de dagelijkse dingen

Patricia woont in Bunnik en dat maakt het voor haar lastig om voor haar moeder te zorgen. Zus Ester woont dichterbij en neemt deze taak op zich. Ondanks dat Ester getrouwd is en ze drie kinderen heeft, maakt ze toch altijd tijd vrij om voor haar moeder te zorgen. Reden voor Patricia om haar in het zonnetje te zetten. 

Vader heeft maar liefst 5 keer op de IC gelegen en begin dit jaar kwam hij te overlijden. Moeder heeft na het overlijden van vader last van een zware burn-out. Door de burn-out is het haar lastig om zelf eten te koken dus Esther kookt en zorgt voor haar moeder. Sonja Booms van Gelderland helpt, schenkt Ester graag een mooie kerstboom.

Een overzicht van alle weggegeven bomen zie je hier

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn