RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportpark Berg en Bos in feeststemming voor 110 jarig bestaan

 Voetbalvereniging AGOVV viert op zaterdag 25 februari het 110-jarig bestaan. De dagen voor en na de verjaardag zullen in het teken staan van vele festiviteiten op en rond sportpark Berg en Bos.

Geschiedenis

AGOVV heette in de eerste 6 jaar de Apeldoornse Geheel Onthouders Voetbal Vereniging. Vanaf 1919 werd het veranderd in Alleen Gezamenlijk Oefenen Voert Verder. AGOVV kent sinds 25 februari een rijke geschiedenis met hoge pieken zoals landelijke kampioenschappen, maar ook grote namen hebben gespeeld bij AGOVV. Denk dan bijvoorbeeld aan Klaas-Jan Huntelaar en Dries Martens.

 Met in het jaar van het 110-jarig bestaan is er een groot aantal leden, een heropende duurzame kantine, een jeugdopleiding die grote stappen hebben gemaakt, en het eerste elftal dat wist te promoveren naar de tweede klasse. De verjaardag van AGOVV zal op en rond sportpark Berg en Bos, dat al jaren de thuisbasis is, worden gevierd. De feestelijkheden beginnen op woensdag 22 februari en eindigen op zondag 26 februari. Op 25 februari zullen de meeste festiviteiten plaatsvinden met onder andere een officiële opening van het clubhuis en een huldiging van de jubilarissen. Het volledige programma is te hier te vinden. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn