RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zwaar weekendje voor A1 Biljarters

BILJARTEN – In de Eredivisie hebben de driebanders van A1 Biljarts een zwaar weekend achter de rug. Niet alleen moest de ploeg van Addy Wienk zowel op zaterdag als zondag aan de bak, maar op beide dagen werd ook nog eens verloren. En dat was zeker niet altijd terecht aldus woordvoerder Wienk: ”Zeker op zaterdag vond ik dat HCR geen recht had op de punten”, aldus Wienk. “ Zowel ik (tegen Raymund Swertz), als onze kopman Christian Rudolph (foto), die tegen Dick Jaspers speelde, mistten in de eindfases van beide partijen zes beurten achter elkaar terwijl we alle twee voorstonden. Die punten hadden bij ons moeten blijven, ik heb er even slecht van geslapen.” Lindemann (gelijk tegen Tobjorn Blomdahl) en Kay de Zwart (winst) haalden wel punten maar het was te weinig (3-5) voor de winst.

Zondag had Wienk wel een goede eindspurt. In zijn wedstrijd tegen Paul Bruijstens maakte hij vanaf 26-24 de partij met een serie van 12 en daarna vier uit. Hij was echter de enige speler van de Apeldoornse formatie die zijn partij wist te winnen. Ronny Lindemann kwam weer gelijk met zijn tegenstander op de 40 caramboles en Kay de Zwart en Christian Rudolph redden het niet tegen respectievelijk John Tijssens en Ad Koorevaar.

Na speelronde zeven staat A1 Biljarts op de zevende plaats in de Eredivisie van het driebanden. Volgens week zijn de driebanders een weekendje vrij.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn