RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

ZVV’56 kan geen vuist maken

Door Jos Mulder,

VOETBAL - ZVV’56 kwam er zondagmiddag grotendeels niet aan te pas in de wedstrijd tegen de Gazelle uit Deventer.

De mannen van Salim Ozer verloren met 0-3. Volgens de trainer van de ploeg uit Zevenhuizen was het een wedstrijd om snel te vergeten. ,,Voor de rust kregen we nog goede kansen maar door twee maal een onoplettendheid van onze kant, kwamen we toch op achterstand. Toen De Gazelle meteen na rust de 0-3 maakte, was bij ons de motivatie weg.”

Die 0-3 viel dan ook echt binnen de eerste minuut na de thee. Ook speler Dominique Vos (37) zag dat zijn ploeg het niet had deze wedstrijd:,,We stonden er vandaag niet en hadden niet de juiste instelling die nodig is om zo’n wedstrijd te winnen”, aldus Vos die bezig is aan zijn laatste seizoen voor ZVV’56. ,,Bovendien is het gewoon een hele goede ploeg die veel meer overzicht en rust had dan wij vandaag”, besluit Vos.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.