• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zondag unieke line-up bij ZVV'56

VOETBAL – Op zondag 27 oktober organiseert voetbalvereniging ZVV’56 een unieke line-up met G-voetballers rondom de wedstrijd tegen Twello. Dit is een landelijke initiatief van de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport, waar ZVV’56 zich bij aansluit en het is bedoeld om het G-voetbal extra in de schijnwerpers te zetten en op die manier kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hiervoor enthousiast te krijgen.
Naast ZVV’56  organiseren nog 22 andere voetbalclubs in Nederland komende tijd een lokale G-voetbal line-up. ZVV’56 wil hiermee in deze periode het G-voetbal aandacht geven om zoveel mogelijk G-voetballers kennis laten maken met de lokale vereniging waar zij kunnen voetballen. 

Naast deze unieke ervaring ontvangen alle deelnemers aan de lokale line-up ook een kaartje voor de EK-kwalificatiewedstrijd van de Oranje Leeuwinnen tegen Slovenië op dinsdag 12 november in de GelreDome in Arnhem. Rondom deze wedstrijd vragen de KNVB, ING en Fonds Gehandicaptensport ook extra aandacht voor het G-voetbal.
Dit in navolging van de G-voetbal ‘Oranjevriendjes’ line-up, die vorig jaar werd georganiseerd bij de Oranje mannen tegen Frankrijk.
 
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn