• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zilver voor Wassink bij Diepe Hel Loop

ATLETIEK – Hardloper Gert-Jan Wassink liep zondagmiddag bij de Diepe Hel Holterbergloop naar een tweede plek toe op de 10 km. Met een tijd van 30.30 finishte hij op minder dan een minuut achter de Keniaan Enos Kakopil (29.41). Wassink was zeer content met zijn tijd:”Ik ben net terug van vakantie en pas een weekje aan het trainen en als je dan deze tijd loopt dan moet je tevreden zijn”, aldus Wassink.

De Apeldoorner, hersteld van een hersenschudding die hij opliep na een val met zijn fiets, is momenteel aan het trainen voor de Warande loop eind november in Tilburg waar hij zich hoopt te kwalificeren voor de Europese kampioenschappen. “Ik ga komende week naar Zuid-Afrika met een groepje lopers die allemaal zo rond de 13 ½ minuut lopen op de 5 km. Daar ga ik een maand trainen en hoop ik een slag te kunnen maken zodat ik goed voorbereid in Tilburg aan de start kan verschijnen. De komende tijd wil ik kijken wat er nog mogelijk is. ”

½ marathon

Plaatsgenoot Gert-Jan Liefers had gekozen voor de halve marathon. De 41-jarige atleet deed dat niet onverdienstelijk. Hij finishte uiteindelijk als zesde met een tijd van 1.18.36. Winnaar Wouter Jansen schreef deze afstand voor de derde keer op rij op zijn naam. De geboren Holtenaar deed er 1 uur, 14 minuten en 57 seconden over.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn