RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zilver voor Terpstra op EK cross-country.

Van onze mediapartner Omroep Gelderland

MOUNTAINBIKE -- Mountainbikester Anne Terpstra uit Apeldoorn is zaterdag als tweede geëindigd op het EK cross-country.

Wereldkampioene Pauline Ferrand-Prévot kwam in het Zwitserse Monte Tamaro als eerste over de finish. De Française reed in de eerste ronde al weg. Bij het ingaan van de tweede ronde lag ze al 15 seconden voor op haar eerste achtervolgsters.

Ferrand-Prévot breidde daarna haar voorsprong uit. De 29-jarige Terpstra pakte uiteindelijk het zilver. Ze finishte na vijf rondes op 41 seconden achter de Franse wereldkampioene. De Oekraïense Yana Belomoina werd derde.

Terpstra heeft zich met haar tweede plek gerevancheerd voor het teleurstellend verlopen WK vorige week in Oostenrijk. Daar gold ze ook als een van de favorieten voor de eindzege, maar haakte ze in de tweede ronde al af.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn