• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zilver voor Melissa de Haan op NK Meerkamp

ATLETIEK – De Apeldoornse atlete Melissa de Haan heeft op het NK Meerkamp, dat dit weekend in het Omnisportcentrum werd gehouden, beslag weten te leggen op de zilveren medaille. De Haan (AV’34) moest alleen Emma Oosterwegel op de vijfkamp boven zich dulden. De Diepenveense atlete werd voor het derde jaar op rij Nederlands kampioen.

Bij de vrouwen werd Danielle Spek van AV’34 achtste.

Mannen

Bij de mannen was er pech voor Eelco Sint Nicolaas. Na een redelijke eerste dag moest hij op dag twee opgeven. Scherprechter was het polsstokhoogspringen, waarbij de Apeldoorner te veel last kreeg van zijn hamstring. Pieter Braun greep de nationale titel. Apeldoorner Lauri Hulleman, uitkomend voor Daventria werd vijfde en Lars Woudenberg (AV’34) eindigde de zevenkamp op plaats acht.

Junioren 

Bij de vrouwen onder 20 jaar won de Beekbergse Sophia Mulder samen met Amy Hasselton, Beide meerkampsters behaalden exact evenveel punten, namelijk 3736.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00