RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zaterdagvoetbal: Loepzuivere hattrick voor Sander Krijns

VOETBAL – Sander Krijns tekende voor een onvervalste hattrick tegen Dos Kampen en had daardoor een groot aandeel in de 4-1 overwinning. AGOVV liep tegen een hele zware nederlaag aan. Het Otterlose SVO bleek veel te sterk voor de Apeldoorners (11-1). Prins Bernard tenslotte onstsnapte tegen Vierhouten aan een nederlaag door een gelijkmaker in de laatste minuut.

CSV Apeldoorn

In 1D won CSV Apeldoorn thuis tegen DOS Kampen. De Apeldoornse formatie kwam echter pas laat op stoom. In de eerste helft kwam Apeldoorn zelfs op achterstand door een treffer van Twan Knul. Pas na de thee leken de mannen van trainer Jeroen Burghout pas wakker te worden. Sander Krijns zorgde een kwartier na rust voor de gelijkmaker. Twintig minuten later leek hij ook de winnende treffer te maken maar in de blessuretijd scoorde Olaf Kluitenberg de 3-1 en completeerde Sander Krijns met de 4-1 zijn loepzuivere hattrick.

AGOVV

In 3B was er een enorme zeperd voor AGOVV. In Otterlo werd er met maar liefst 11-1 verloren van het locale SVO. Een nederlaag die nog pijnlijker werd door de rode kaart voor Niels van Geerenstein na een 0-zettelijke handsbal. De ere-treffer voor de Apeldoornse voetballers werd gemaakt door Maikel van der Wijk uit een strafschop.

Prins Bernard

Prins Bernard leek in 4C in en tegen Vierhouten tegen een nederlaag op te lopen. Bij rust keek de ploeg uit Uddel tegen een 2-0 achterstand aan. Tien minuutjes na de rustpauze zorgde Michel Bronkhorst voor de aansluitingstreffer. Bart Schouten redde met zijn treffer in de laatste minuut een punt voor Prins Bernard.