RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Zaterdagamateurs verzuimen te winnen

VOETBAL - De Apeldoornse teams die zaterdag in actie kwamen wist er geen enkele punten mee naar huis te nemen. Zowel AGOVV als CSV Apeldoorn en Prins Bernard verloren.

AGOVV verloor uit bij VVOP door een doelpunt in de laatste minuut van VVOP speler Jeffrey Davelaar. Frank Averesch had de Apeldoorners al na 7 minuten op voorsprong geschoten maar vlak na de rust bracht Bas Overeem de thuisploeg langszij. Het verlies in de laatste minuut was een hard gelag voor de Apeldoorners.

CSV Apeldoorn ging onderuit tegen SVZW. Bij rust keken de Apeldoornsers tegen een 2-0 achterstand aan. Na de thee kwamen daar nog twee treffers bij. Olaf Kluitenberg en Sander Krijns waren de doelpuntenmakers aan Apeldoorse zijde.

Prins Bernard had weinig in te brengen tegen EFC. Het werd in Ermelo 3-1. Laurens Wajer was aan Apeldoornse zijde verantwoordelijk voor de enige treffer.