RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

WWNA ontvangt Juve-trainers

VOETBAL - In de herfstvakantie komen op donderdag 24 oktober drie jeugdtrainers van het Italiaanse Juventus naar WWNA om een masterclass te geven. Dit is een activiteit van de zgn. Jonger Oranje Masterclasses.

Hierbij ligt de focus op het ontwikkelen van jeugdig talent. Zo’n 100 deelnemers, in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar. krijgen de unieke mogelijkheid om een volledig verzorgde training te volgen bij de trainers van deze Italiaanse topclub. Een onvergetelijke ervaring aldus de website van de club uit Wenum Wiesel.

De trainers van “de Oude Dame” geven de deelnemers een nieuwe, verfijnde manier van trainen waar ze in hun voetballoopbaan veel aan zullen hebben. Naast twee keer een training van 60 minuten doen de deelnemers deze dag ook een aantal voetbaltests waar tevens mooie prijzen mee te winnen zijn. Je hoeft geen lid te zijn van een club om mee te kunnen doen.

Na afloop is er de mogelijkheid om op de foto te gaan met de Juve- trainers en je zo ook een beetje Cristiano Ronaldo of Matthijs de Ligt te voelen. Meer info is te vinden op de website van WWNA.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn