RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

WSV viert eeuwfeest

VOETBAL – De eerste week van oktober is het feest bij WSV. De Wormense Sport Vereniging, van oorsprong een voetbal-, maar nu een omnisportvereniging voor het hele gezin, viert dan haar honderd-jarige bestaan. Omdat het op 1 oktober exact een eeuw geleden is dat de club het levenslicht zag, staan er die week verschillende activiteiten op het programma.

Alle afdelingen, voetbal, badminton, basketball, volleybal en dynamic-tennis willen er een groot feest van maken. Er zijn dan ook veel leuke activiteiten voor jong en oud, op het eigen moderne sportcomplex aan de Voorwaarts, bij de Julianatoren en bij Krazy Kangaroo.

De feestweek wordt afgesloten met een voetbalwedstrijd tussen oud WSV 1 spelers en de huidige selectie, en met een grote feestavond op zaterdag 5 oktober.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn