RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

WSV krijgt twee klappen te verwerken

VOETBAL -WSV keerde puntloos terug van de wedstrijd tegen DIO'30. Daarbovenop kwam nog het uitvallen van zowel Remy peters als zijn vervsanger Jesse Grabijn. Het werd uiteindelijk 2-4.

Door Gerard Phylipsen,

De eerste helft begon sterk voor DIO'30, dat al na zes minuten spelen het eerste doelpunt maakte. De tweede volgde na bijna een half uur. WSV kwam niet aan aanvallen toe. Er werd zelfs geen enkele kans op een doelpunt gecreëerd. Twee corners was het maximale.

Dubbele klap

De tweede helft leek in het begin veel op de eerste helft. WSV kwam gewoon niet aan aanvallen toe en kreeg zelfs twee klappen te verwerken, want na een botsing moest Remy Peters het veld verlaten. Zijn vervanger hield het helaas slechts drie minuten vol, want Jesse Grabijn moest er ook af met een zware blessure. Hij werd op zijn beurt weer vervangen door Joren Waardenburg. Doordat Joren als rechter aanvaller ging spelen , leek het er ook op dat WSV ineens wakker werd en steeds meer aan aanvallen toekwam.

Gelijke stand

Diamian Schipper werd in het strafschop gebeid onderuit gehaald. Zodoende kon Niels Verschuur de aansluitingstreffer maken via een strafschop. Nog geen tien minuten later kwam er eindelijk een goede aanval van WSV. Joey van Dijk werd goed aangespeeld in het strafschop gebied en kon de bal afspelen aan Joren Waardenburg, 2-2. WSV bleef goed spelen, maar het gevaar kwam toch van DIO doordat een verdediger van WSV de bal niet goed verdedigde en de bal aan een aanvaller van DIO speelde. Die gaf een mooie loop over keeper Siemen Reusken in het doel 2-3.

Alles of niets

Hierna speelde WSV nog alles of niets , en het werd helaas niets. Dio'30 maakte in de 90ste minuut het karwei af, en daardoor stond WSV uiteindelij met lege handen. Op zich een terechte overwinning van de mannen uit Druten, zeker gezien zhet spel in het eerste helft waar WSV helaas niet aan de bak kwam.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.