RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

WSB wint en Robur '58 verliest

HONKBAL - WSB heeft nog twee wedstrijden te gaan in de Topklasse. De ploeg van coach Ronald Bosman won wedstrijd nummer 18 zondagmiddag met ruime cijfers van Tex Town Tigers, maar heel erg gemakkelijk ging het eigenlijk niet. Bosman: “We gingen eigenlijk de gehele wedstrijd gelijk op en maakten pas in de zevende inning het verschil. Toen liepen we uit van 1-3 naar 1-8. Zij maakten daarna nog twee punten, maar onze werper Mark Bosman kon de zaak goed gesloten houden.”

Bosman had sowieso een goede middag. De werper stond de hele wedstrijd op de heuvel en wist maar liefst 17 tegenstanders met 3-slag uit het slagperk te verwijderen. Bij WSB was Benjamir Jansen met vier honkslagen goed op dreef en ook Sebastiaan Zwerus sloeg weer sterk. WSB heeft met nog twee wedstrijden te gaan nu de derde plaats in handen, maar is daarbij wel afhankelijk wat nummer vier, Thamen doet. Die ploeg heeft momenteel één verliespunt minder dan de Apeldoorners maar heeft wel drie wedstrijden minder gespeeld.

Robur ’58 mag zich in de laatste wedstrijden van het seizoen uitleven met de vier onderste ploegen van de tweede klasse C. De Apeldoorners doen het daarin best wel goed, maar moesten zondagmiddag toch het hoofd buigen voor Caribe. De ploeg uit Groningen was met 14-13 net te sterk voor Robur ’58. Sander Kip sprak na afloop van een lange wedstrijd:” We hebben wel goed gespeeld maar de wedstrijd eigenlijk in de laatste inning verloren. Zij hadden de laatste slagbeurt en sloegen er vier binnen waardoor ze van 10-13 naar 14-13 gingen en de wedstrijd wonnen. Ik kan nog veel zeggen over de arbitrage, waarvan de calls een paar keer niet onze kant op vielen maar laat ik dat maar niet doen”, aldus de speler coach van de Apeldoorners. Volgende week staat de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma tegen Moorfielders.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn