RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Winst voor WSV en Columbia in 2J

VOETBAL – 2J. Zowel WSV als Columbia hebben hun eerste competitieduel gewonnen. WSV won uit met 1-3 bij Barbaros. Columbia was in eigen huis met 5-1 te sterk voor Vogido, middels onder andere een hattrick van Dylan de Bruin.

Al na 15 minuten spelen opende WSV de score in de uitwedstrijd tegen Barbaros door Ife Oduguwa. De meegereisde supporters van WSV moesten tot een kwartier in de 2e helft wachten voordat Burak Tekay de voorsprong van de Apeldoorners naar 2-0 verhoogde. Weer een kwartier later maakte Niels Verschuur er 0-3 van. Barbaros kwam vlak voor tijd nog terug tot 1-3 maar dat is slechts voor de stitistieken.

Columbia haalde thuis fors uit tegen Vogio (5-1). Met een hattrick voor Dylan de Bruin. De 1-0 voor Columbia viel al na een kwartier spelen toen een lange hoge bal van Danny Koorevaar door Erik Nammensma werd ingekopt. Vlak voor rust vergrootte Stefan Derksen de voorsprong na een fraaie solo (2-0). Een kwartier na rust poeierde Dylan de Bruin snoeihard de 3-0 tegen de touwen en 15 minuten later herhaalde hij dit kunstje nog een keer (4-0). Vogido deed weliswaar een paar minuten later iets terug maar Dylan de Bruin kreeg het op zijn heupen en bepaalde tien minuten voor het einde de eindstand op 5-1.

Zondag 22 september

2J. 14.00: Barbaros – WSV: 1-3

2J. 14.00: Columbia – VOGIDO: 5-1

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn