RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online.
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Winst voor CSV, pak slaag voor AGOVV

VOETBAL- Bij CSV konden ze na de nederlaag van vorig week weer juichen. AGOVV kreeg echter een fors pak slaag in Hoevelaken.

Op sportpark Orderbos won de ploeg van trainer Jeroen Burghout zaterdagmiddag met 4-2 van Hierden. Een overwinning waar weinig op viel af te dingen. Al na 7 minuten keek CSV tegen een achterstand aan door een treffer van Rick Boersma die de bal vol op de slof nam (0-1) Csv nam echter het initiatief en Fedde Timmer bracht de Apeldoorners een paar minuten later al weer langszij (1-1).

Vijf minuten later was Sander Krijns voor de eerste keer trefzeker (2-1) Het zelfde tweetal deed dat trucje daarna nog een keer, waarbij de goallie van Hierden, Nick Grootkarzijn, er bij de drie treffers allerminst lekker uit zag. Vlak voor rust kwam Hierden terug tot 4-2. Eigenlijk was de wedstrijd daarmee gespeeld, want na de thee gebeurde er, behoudens een bal op de lat van Joey Bosz, niet veel meer.

Een dik pak slaag voor AGOVV. De ploeg verloor thuis tegen Hoevelaken met 6-2. AGOVV had een totale offday en gaf op alle fronten niet thuis. Na 21 minuten spelen keek de thuisploeg al tegen een 0-1 achterstand aan en 10 minuten later was het weer raak voor de gasten uit Hoevelaken (0-2).Er was nog hoop voor de Apeldoorners, toen Maikel van der Wijk de 2-1 en even later de 2-2 binnenschoot.

Of er iets verkeerds in de thee heeft gezeten, zal altijd wel een raadsel blijven maar koud uit de kleedkamer kwam Hoevelaken al op 2-3 en tien minuten later werd het zelfs 2-4. De achterhoede van AGOVV was er totaal niet bij, wat resulteerde in twee goals in de 65e minuut, waardoor wedstrijd definitief was beslist.

Prins Bernard nam een punt mee uit Almen. Nadat de ploeg van Remco van de Kamp vlak voor rust op een 1-0 achterstand was gekomen zorgde Gert Schouten in de slotminuut voor de gelijkmaker (1-1)