RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Wilmink verlengt contract bij Albatross

VOETBAL - Afgelopen week heeft Marco Wilmink zijn contract met V.V. Albatross met één jaar verlengd. Hierdoor zal de hoofdtrainer, die sinds 2019 aan de club verbonden is, tot media 2022 verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van het eerste elftal.

“Ik ben blij dat op voordacht van de Technische Commissie mijn contract is verlengt”, aldus Marco. “Ik voel mij echt op mijn plek bij deze mooie club uit Ugchelen. De club maakt een uitstekende ontwikkeling door, investeert veel in de jeugdopleiding en heeft aansprekende sportieve ambities. Dat Albatross vooruit wil, spreekt mij enorm aan en daar wil ik graag een belangrijk onderdeel van zijn.”

De voormalig speler van onder andere WSV en AGOVV begint dit jaar aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer bij V.V. Albatross. Hij heeft al grote stappen gemaakt met de ontwikkeling van dit jonge elftal. De sportieve prestaties zijn altijd goed geweest en ook nu in Corona tijd, waar de competitie stilligt, is de motivatie om een beter elftal te worden nog steeds heel hoog.

“Albatross ziet in Marco de trainer die onze jeugd een kans geeft en ervaren spelers hierin een belangrijke rol laat spelen”, aldus Bastiaan Bakker, voorzitter van V.V. Albatross. “Dit bleek ook uit de lijn voor de Corona crisis en de manier waarop hij omgaat met en bouwt aan de groep tijdens de crisis. Daarom zijn wij blij dat Marco een jaar heeft bijgetekend. Wij, bestuur en Technische Commissie, hebben alle vertrouwen in hem en de groep. Marco zal de positieve lijn van de afgelopen jaren in de toekomst gaan doortrekken. Wij kijken daarom ook enorm uit naar het moment dat er eindelijk weer gevoetbald mag gaan worden.”

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: apeldoornsport@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn